/, Proosa, Vuonna 2019 ilmestyneet/Kivisalo, Hanna: Hyvän jälki

Kivisalo, Hanna: Hyvän jälki

26.00 sis. alv 10%

Hyvän jälki ennakkotilattavissa jo nyt! Kirja postitaan ennakkotilaajille sen saavuttua painosta 20.9.2019 alkaen tai vaihtoehtoisesti sen voi ottaa mukaansa julkistustilaisuudesta 21.9.2019 kello 17:00 Seinäjoen kaupunginkirjastossa, Alvar Aallon katu 1, 60100 Seinäjoki.

Julkistustilaisuuteen on vapaa pääsy!

Kuvaus

Hanna Kivisalo: Hyvän jälki

Hyvän jälki, 65 kirjoitusta lapsena olemisesta, vanhemmaksi kasvamisesta ja itsensä muistamisesta sekä säilyttämisestä silloin, kun ei aikuisuuden kiireiltä ehdi edes istahtaa.

Hyvän jälki on koskettava, rehellinen kirja hyvän etsimisestä ja löytämisestä arjen keskeltä. Hyvän jäljessä armo on kouriintuntuvaa ja vaikeista asioista kirjoitetaan taitavasti ja kunnioittaen. Lyhyissä teksteissä tehdään pitkiä matkoja sisimpään ja takaisin. Niissä palataan polvet naarmuilla, mutta mieli kevyempänä ja valmiina rakastamaan elämää juuri sellaisena kuin se on.

Jos sanoilla voisi halata, tämä olisi se kirja!

Hanna Kivisalo (synt. 1983 Seinäjoella) on seinäjokinen perheenäiti, teologian maisteri, opettaja ja bloggari jonka kirjotukset Sekunnit ja tunnit -blogissa ovat valloittaneet lukuisat lukijansa aitoudellaan. Kivisalo käsittelee teksteissään arjen pieniä iloja ja suruja lempeästi, tarkkanäköisesti ja huumorilla. Hyvän jälki on Kivisalon esikoiskirja.