/, Kirjamessutarjoukset, Kirjapaketit/Kirjamessujen kirjapaketti: Pete Revonkorpi. Paketissa Anansi tekee revontulet ja Pikku-Matelin laulu

Kirjamessujen kirjapaketti: Pete Revonkorpi. Paketissa Anansi tekee revontulet ja Pikku-Matelin laulu

40.00 sis. alv 10%

Paketissa Pete Revonkorven kuvittamat lastenkirjat Anansi tekee revontulet ja Pikku-Matelin laulu.

Huom! Anansi tekee revontulet valmistuu vasta arviolta 15.11.2020

 

 

Kuvaus

Anansi tekee revontulet. 52 sivua, kovakantinen. Teksti Kwame Aidoo, käännös AP Kivinen

Anansi-hämähäkki haluaisi olla yhtä suuri ja mahtava kuin kaiken luonut hallitsija Odomankoma. Sellaiseksi hän voisi tulla jos vain saisi selville miten valo tulee maailmaan.

Anansi saa mukaansa Mampam-alligaattorin, joka on myös tyytymätön osaansa kaiken luoneen Odomankoman hovissa. Etsintämatkansa aikana he kohtaavat useita eläinhahmoja, jotka auttavat heitä. Ja samalla ystävykset saavat todistaa luonnon ainutkertaista kauneutta.

Länsiafrikkalaisten kansantarinoiden eläinhahmot heräävät eloon
tässä ghanalaisen Kwame Aidoon alkuperäistarinassa, jonka AP Kivinen on kääntänyt suomeksi. Kirjassa on Pete Revonkorven huikea kuvitus.

Anansi tekee revontulet käsittelee sadun keinoin kateutta ja ahneutta sekä niiden seurauksia. Sekä sitä, millainen onkaan oikea ystävä.

Teos sopii niin ääneen luettavaksi iltasatukirjaksi kuin jo lukemaan oppineillekin.

 

Pikku-Matelin laulu. Teksti: Ville Hytönen

Pikku-Mateli on varpaan kokoinen tyttö, joka asuu taivaankantta kannattelevan puun oksilla. Pikku-Mateli laulaa päivät pääksytysten ja kuinka kauniisti hän laulaakaan! Ihmiset kerääntyvät kuuntelemaan hänen lauluaan ja puut ja kasvit kasvavat sen tahdissa. Mutta mitä tapahtuu, kun Pikku-Mateli ei enää jaksakaan laulaa?

Pikku-Matelin laulu on taianomainen kertomus yhden ihmisen teoista, yhteisöllisyydestä ja meitä kaikkia ympäröivästä luonnosta.

Teos on kirjailija Ville Hytösen ja kuvittaja Pete Revonkorven ensimmäinen yhteinen työ.

Teos sopii niin ääneen luetuksi iltasaduksi kuin itselukijoillekin.