Heinola, Satu: Mirkka ja meri

26.00 sis. alv 10%

Hyvää lomalukemista! Mirkka ja meri Enostonen verkkokaupan tarjouskirjana 20 € kpl 30.6.2020 saakka!

Mirkka ja meri on  Lasten LukuVarkaus 2020 -lastenkirjallisuuskilpailun finalistikirja. LukuVarkaus-palkinnon voittajakirja julkistetaan ja kirjailija palkitaan keskiviikkona 10. kesäkuuta Vekara-Varkaus-festivaaleilla.

Lasten Luku-Varkaus -palkinto on suomalainen lastenkirjallisuuspalkinto, joka jaetaan vuosittain edellisvuoden parhaalle suomalaiselle ja suomenkieliselle alle 12-vuotiaille suunnatulle lastenkirjalle.

Kuvaus

Neljäsluokkalainen Mirkka pitää merestä yli kaiken ja haluaisi oman veneen, mutta äiti ei hyväksy suunnitelmaa. Äidin mielestä Mirkan pitäisi keksiä jokin oikea ja hyödyllinen harrastus. Muutenkin Mirkasta tuntuu, että äidin kanssa pitää olla jatkuvasti varuillaan. Onneksi Mirkalla on paras ystävä Peksi ja Peksin rumpuja soittava ja kukallisia kahvikuppeja rakastava isoisä, joka osaa tarjota kaakaota juuri oikeissa kohdissa.

Satu Heinola (s.1987) on helsinkiläinen psykologi. Hän on opiskellut luovaa kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa. Heinolan esikoisteos Mirkka ja meri kertoo unelmien tärkeydestä ja oikein nähdyksi tulemisen merkityksestä.

Kirjassa on Mira Malliuksen mustavalkoinen kuvitus.